lauantai 10. tammikuuta 2015

Aamun startti

Aamupala on päivän tärkein ateria, senhän tietävät kaikki.

Itse jouduin yläaste-lukioaikoina opettelemaan aamiaisen syönnin. Silloin aamupala ei yksinkertaisesti mennyt alas, mutta tämä kostautui kamalana nälkänä heti kouluun päästyä ja varsinkin illalla. Edelleen huomaan, että jos aamiainen on ollut heikko, on illalla aivan kamala nälkä ja herkkujen mieliteko.

Nykyisin rakastan aamiaista. Minulla on yleensä nälkä, kun herään aamulla. Viikonloppuisin minusta on ihana kattaa aamiaispöytä ja nähdä aterian eteen hieman enemmän vaivaa. Arkisin aamiaisessa tärkeää on, että sen saa ripeästi valmiiksi, on terveellinen ja herkullinen.

Aamiaistottumukseni vaihtelevat ja ne menevät selkeästi kausissa. Nyt minulla on vihresmoothiekausi, niin kun varmasti aika monella muullakin. Ennen tätä kautta minulla oli rahkakausi ja sitä edelsi munakaskausi. Saa nähdä mikä on seuraavaksi.

Kroppa huutaa joulun jälkeen puhtaita makuja ja raaka-aineita. Vihresmoothieissa kätevää onkin, että sekaan voi heittää melkein mitä vain ja maku on hyvä. Itselläni smoothiesta löytyy aina avokadoa,  sitruunaa, chia-geeliä ja kaapista löytyvää salaattia. Hedelmät ja marjat smoothiessa vaihtelevat.

Vihermoothie ja Clipperin detoxtee


Lauantain vihersmoothie
- puolikas avokado
- kunnon kourallinen salaattia (note to self, lehtisalaatti ei ole paras vaihtoehto)
- puolikkaan sitruunan mehu
- desin verran chiageeliä
- puolikas omena
- puolikas purkki ananasmurskaa
- vettä

Proteiinin määräää pitäisi saada kasvatettua näissä smoothieissa. Ehdotuksia?

1 kommentti:

  1. Titanium Hair dye - www.titanium-arts.com
    Results 1 titanium security - 16 of trekz titanium 10 — titanium bike frame The Titanium-Arts products are designed to titanium dioxide match the desired color and show the unique unique features of the resin used for the croc titanium flat iron

    VastaaPoista

Feel free to comment! xo