sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Miksi?

Blogilista.fi:stä löytyy 834 blogia tunnisteella kuntoilu, 900 blogia tunnisteella laihduttaminen ja 917 tunnisteella elämäntapamuutos. En löytänyt tilastoa, mutta väitän, että vähintään 90% näistä on naisten kirjoittamia.

Ja tässä on jälleen yksi näideän tunnisteiden alle menevä blogi.
Jälleen yksi terveempiä elämäntapoja ja kiinteämpää olomuotoa tavoitteleva nuori nainen, joka ajattelee lisäävänsä treenimotivaatiota kirjoittelemalla blogia. Postaamalla Pinterestistä löytyviä motivaatiokuvia, jakamalla "näin-saat-kaurapuuron-maistumaan-hyvältä-kun-se-oikeasti-maistuu-puulta"-reseptejä ja tärähtäneitä kuvia palkkarisheikkeristä kuntosalin pukuhuoneesta.


















Ehkä joku löytää tästä blogista, minun blogistani, jotain samaistuttavaa. Toivon niin. Toivon, että blogiini löytäisi edes viisi lukijaa. Toivon sitä, koska silloin tuntisin olevani jollekin vastuussa siitä, etten iltaisin löydä itseäni suklaakakku toisessa ja kokislasi toisessa kädessä sohvalta katsomassa loputtomia tunteja Desperate Housewivesia (joka pyörii tälläkin hetkellä tuossa taustalla, lasissa vain vettä ja suklaakakkukin on jääkaapissa).

















Toivottavasti nähdään taas,
Laura


2 kommenttia:

Feel free to comment! xo